Champagne By Rosenkrantz

 

Velkommen til Champagne By Rosenkrantz

Her hos Champagne By Rosenkrantz er vi vilde med Champagne, det er ingen hemmelighed, vi brænder for formidling af ægte champagne, fordi vi selv har en stor kærlighed til netop champagne og vi ønsker at alle andre skal have mulighed for at opleve champagnes fantastiske verden og smage nogle af de største vine verden har at tilbyde.

Hos os har vi et mål, nemlig at få champagne helt ned på jorden, ned i øjenhøjde så at sige. Champagne er forbundet med meget prestige og ja det er sandt at der findes nogle store dyre “mærkehuse” inden for champagne, men hvis man beskæftiger sig med de små kvalitetsorienteret familie huse som vi gør, ja så hænger pris og kvalitet i høj grad sammen, javist er champagne prissat højere end meget andet vin, men kvaliteten er tårn høj og man får virkelig noget for pengene, her får man faktisk noget af verdens bedste vin.

Vil du gerne lære Champagnes verden at kende? Eller kender du den måske i forvejen, men vil gerne udvide din horisont?, så tøv ikke med at kontakte os, vi tilbyder en bred vifte af smagninger og vi kommer gerne ud til din virksomhed eller hjem til dig privat og afholder din næste Champagnesmagning for vennerne, familien, kollegaerne, dine kæledyr eller naboerne til vejfesten, ja faktisk hvem som helst.

Udgivet i Webshop, Website.