EasyTime

EasyTime er en 100% danskejet virksomhed

EasyTime udvikler og sælger smarte løsninger, når det gælder registrering af tid, maskintimer, vareforbrug, materielstyring, kvalitetssikring og kørselregistreringer.

EasyTime ApS blev etableret tilbage i 2000 og har således en lang erfaring med at skabe smarte løsninger, der både kan bruges på PC og på mobilen.  De nyeste mobile app’s er “rigtige” programmer, der kan køre på helt almindelige f.eks. Nokia 3720c og gør dem til en smartphones via en java app. (Læs ikke browser baseret) . Samt på smartphones via Android, iOS og Windows Mobile app’s

Hvem bruger EasyTime?
En af grundtankerne bag EasyTime er, at systemet er designet således, at du ikke skal betale for funktioner, som du ikke har brug for.

Det betyder, at EasyTime i dag anvendes i en lang række forskellige brancher med meget forskellige behov. Hvis virksomheden på et tidspunkt får brug for at udvide eller tager nye typer opgaver ind, så behøver du ikke samtidig skulle finde et nyt værktøj. Så tilføjer du bare en funktion yderligere i EasyTime.

Tilpasning til markedet
Den fleksible modul-opbygning betyder, at EasyTime i dag bruges i en lang række forskellige brancher samarbejder i dag med bl.a. Dansk Byggeri og benyttes af mere end 15 kommuner samt over 20 brancher med tusindvis af brugere inden for især bygge- og servicesektorene.

Fordelen for dig som kunde er dermed, at systemet er gennemprøvet af mange andre og har derfor en høj grad af brugervenlighed og funktionalitet.

​Hos EasyTime har vi altid vægtet de nære relationer til både kunder og medarbejdere højt. Vi har således egne udviklere ansat her i Danmark for hurtigt at kunne tilpasse vores løsninger til markedet.

100 % dansk
Vi sætter en ære i, at EasyTime er 100% danskejet, og at programmet løbende bliver udviklet i Danmark. Når du kontakter du vores danske support, så er du sikker på, at du altid får fat på en dansktalende person.

Kategori: Website.