Gershøj Kro & Strandhotel

Gershøj Kro & Strandhotel

Hvem er vi?

På Gershøj Kro og Strandhotel hylder vi den gode smag, økologien og de lokale fødevarer. I sommeren 2017 blev Gershøj Kro købt af fem lokale investorer, som drømte at lade Gershøj Kro genfinde sig selv som kro & strandhotel.

Camilla Adelsted Mikkelsen, der er født og opvokset i Gershøj, har forpagtet Gershøj Kro og Strandhotel pr. august 2017. Pr. 1. februar 2019 er Christian Blumensaat Nikolajsen kommet til som medforpagter. Christian er også lokal bosiddende og har trods sin unge alder været med til at åbne flere gourmet restauranter i lokalområdet.

Vi udvikler selv retterne med stor opfindsomhed og respekt for de klassiske stegninger. Vi vægter høj kvalitet og al vores mad bliver lavet fra bunden med respekt for de friske råvarer. Vores stil er dansk-nordisk med et moderne tvist og så holder vi meget af fisk.

Maden nydes få meter fra strandkanten, enten fra restauranten med den fine fjordudsigt eller om sommeren fra vores store terrasse.

Vi har desuden et stort selskabslokale med plads til 70. Lokalet er som skabt til livets store fejringer – hvad enten det er bryllupper, runde fødselsdage og andre af livets store begivenheder.

På 1. salen ligger 9 hyggelige og individuelt indrettede værelser samt en lejlighed med tre soveværelser, en stue og eget badeværelse. Værelser og lejlighed kan lejes i forbindelse med fester og arrangementer på kroen.

De 9 værelser har håndvask på værelset og bad og toilet på gangen. Der er naturligvis badekåber på værelset. Priser for en overnatning på dobbeltværelse ligger mellem 750 og 925 kr.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Kategori: Website.