web & grafiske løsninger


ide & streg

Reklamebureauet ide & streg startede den 1. oktober 1987, og har været med hele vejen fra de håndtegnede layouts og rentegninger over de første Mac’er til i dag, hvor alt bliver lavet elektronisk på mange forskellige platforme. Reklamebureauet ide & streg har udført opgaver for store og små kunder, blandt andet Dragholm Slot, Lammefjordens Grøntsagslaug, DR, Sommerland Sjælland, Dragsholm Golf Club, Medieselskabet Nordvestsjælland, Sidesporet, SuRi, Holbæk Golfklub og Restaurant MA. Gennem de senere år er fokus flyttet mere og mere over til web og de sociale medier, men ide & streg laver også stadig traditionelle bureauopgaver.

web & sociale medier

Reklamebureauet ide & streg blev i 1995 udvidet med internetbureauet ide & streg, og var på den måde med fra starten af den nye teknologiske udvikling på nettet.
I dag er Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og andre sociale medier sammen med web og apps en naturlig del af et firmas markedsføringsstrategi. Ide & streg har igennem hele den teknologiske udvikling været med til at markedsføre virksomheder på alle de nye platforme. Vi holder os til stadighed opdaterede gennem kurser, og samarbejder med en række dygtige, eksterne specialister, når behovet opstår.

design & ideudvikling

Ide & streg udfører enkeltopgaver inden for design og markedsføring, og hjælper dig strategisk og praktisk med at skabe sammenhæng mellem din virksomheds visuelle udtryk, dine markedsføringstiltag samt de produkter og ydelser, du tilbyder dine kunder.
Ide & stregs mangeårige erfaring kan hjælpe din virksomhed til at fremstå som en endnu mere troværdig og interessant samarbejdspartner. Ofte skal der kun få ændringer til for at få din markedsføringsstrategi og det grafiske udtryk til at skabe synergi for hele din virksomhed.